Läsning en söndagkväll

Iron Man

Första bilderna på Tony
Just Jared har ett antal bilder från inspelningen av Iron Man. Det är de första bilderna på Robert Downey Jr som Tony Stark och Gwenyth Paltrow som Pepper Pots.

Empire har sett 20 minuter från Transformers
?r du nyfiken på att få en liten glimt till på Transformers? SectorSeven har den senaste tv-spoten för filmen med robotorna. Empire har haft turen att få se 20 minuter från Transformers

Clooney läckte inte Tomlin/Russell-klippen
George Clooney blev ganska snabbt utpekad som personen som läckte klippen på Lily Tomlin och David O Russells gräl från inspelningen från I Heart Huckabees. Precis som Tomlin så hade Clooney sina fighter med Russell under inspelningen av Three Kings. Clooney har nu gått ut och dementerat att det är han som har läckt materialet. Han är så villig att rentvå sig att han utlöst utlyst en belöning på en miljon dollar till dem som kan avslöja vem som läckt klippen.

3 reaktion på “Läsning en söndagkväll

  1. Språkfascisten i mig hävdar med bestämdhet att man utLYSER en belöning. Fast din variant kanske ligger närmre tillhands med ord som ”villig” i samma mening? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>