Bilder från inspelningen av National Treasure 2

National Treasure

En film som jag hade riktigt roligt med i biosalongen var National Treasure. Roligt på det sättet att jag blev underhållen. Underhållen på det sättet att jag tyckte filmen hade hög popcornfaktor och jag tyckte om den. Alltså inte underhållen som i ”Ha ha vad dåligt”. Jag ser fram emot en lång serie med filmer i samma anda.

Inspelnigen av uppföljaren, National Treasure: Book of Secrets, är i full gång och Just Jared har kommit över fem stycken, kanske inte helst spännande bilder, från inspelningen. Nicholas Cage har inte behållt peruken från Ghost Rider utan verkar köra på sitt naturliga(?) hår. På bilderna kan du även notera Jon Voight, Diane Kruger och Justin Bartha.

Regin står Jon Turtletaub för, precis som i första filmen, och premiären sker den 2:a januari 2008. En bra bit kvar alltså.

Se bilderna hos Just Jared!

En reaktion på “Bilder från inspelningen av National Treasure 2

  1. Pingback: National Treasure 2 får hemsida på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>