En lunch med Richard Dreyfuss

Richard Dreyfuss

Vore det inte trevligt att ta en lunch med Richard Dreyfuss? Det är något jag skulle kunna tänka mig i alla fall. Prata om film och hans jobb under en timme med en bit fisk och ett glas vitt vin?

Dave Poland från The Hot Blog och Movie City News har tagit en lunch med Richard Dreyfuss. Ganska trevlig intervju, de pratar om regissörer, Steven Spielberg med mera.

Lunch With Richard Dreyfuss

3 reaktion på “En lunch med Richard Dreyfuss

  1. Det var länge sen man såg Dreyfuss. Idag ser han ut som Robert Duvall.

    Jag hoppas att han verkligen inte har pensionerats för gott. Fast det är klart, dem säger att de ska pensioneras, men så gör dem inte det.

    Vi kommer alltid minnas Dreyfuss i filmer som ”Hajen”, ”Närkontakt av tredje graden”, ”Sista natten med gänget” och ”Spanarna” 1 och 2.

  2. Jag kommer spontant mest ihåg honom i På luffen i Beverly Hills. Den gick väl en fyra-fem gånger i veckan när jag var fjorton och vi precis skaffat FilmNet. Bra var den. Då.

    Spanarna? Riktigt bottennapp :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>