Lyssna på Metropol Nöje med Bloggywood (1000:e inlägget)

Tidigare idag kunde du som bor omkring Stockholm lyssna till Metropol Nöje med Paola Bruna på SR Metropol. Bloggywoods egna Lillebror besökte programmet och pratade om den franska Maktens Rus, gav tips om en dvd-box som du bör äga och lite annat prat om film och bio.

Känns väldigt passande att fira vårt 1000:e inlägg här på Bloggywood med att vår radio-oskuld blivit tagen. Nedan har du de delar av programmet som Bloggywood medverkade i, musiken är bortklippt om ni undrar över hoppen.

3 reaktion på “Lyssna på Metropol Nöje med Bloggywood (1000:e inlägget)

  1. Jag vill bara påpeka att killen som skrivit boken (tillsammans med Peter Bogdanovich) heter Ron Hogan och INTE Chris Rogan som jag sa i min förvirring. Om nån nu skulle leta efter den…=)

  2. En till korrigering: Bloggywood har 5.000 besökare i veckan. Inte om dagen, även om det hade varit trevligt. :-) Ska man ta i så ska man ta i! Tur att det var åt rätt håll i alla fall… :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>