Recensioner på Spidey 3, Jokerns nya utseende, Ingen Sallah i Indy 4

thejoker.jpgRecensioner på Spidey 3
Efter att ha premiärvisats i Tokyo har recensioner på Spider-Man 3 börjat rulla in och så klart så har AICN två av dem, och de är glödande. Varning för spoilers i recensionerna.

Jokerns nya utseende
Produktionen av The Dark Knight har inletts i Chicago och det har börjat snackas lite om Jokerns utseende. Enligt regissören Nolan så vill han ha ett läskigt utseende, med gråaktig hud och massor av ärr. Cinematical tipsar om en bild från en ett nummer av serietidningen som skulle passa väl in. Nolan satsade i första filmen, Batman Begins, på det läskiga spåret.

Ingen Sallah i Indy 4
Det ryktas om att John Rhys-Davies karaktär, Sallah, från Indy-filmerna är bortskriven ur manuset till den kommande Indiana Jones 4. Hoppas bara att han inte har ätit några dåliga dadlar.

Skarsgård och Firth till Mamma Mia
Sedan tidiagre är Meryl Streep och Pierce Brosnan klara för Mamma Mia. Nu är alla vår egen Stellan Skarsgård klar tillsammans med Colin Firth.

3 reaktion på “Recensioner på Spidey 3, Jokerns nya utseende, Ingen Sallah i Indy 4

  1. Synd att inte Rhys Davies är med. Jag träffade honom på senaste Propworld på ?lvsjömässan där han satt och signerade. Frågade honom om Indy IV men han sade att han inte hade hört något. Däremot att han självklart skulle ställa upp om han blev erbjuden att reprisera sin roll. Väldigt trevlig man så om han kommer hit på fler signeringar, missa inte att skaka hand med allas vår Sallah/Gimli :)

  2. Pingback: The Dark Knight - Bilder och Fichtner på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>