Quentin och Arnold blir arga

arnie_quentin.jpg

Här har vi två sköna klipp. Det första är från en intervju angående Kill Bill-filmerna. Tarantino blir arg när filmkritikern inte kan skilja på film och verklighet.

Det andra är ett klipp på Arnold innan hans storhetstid började. Det är lite långt, men de sista 30 sekunderna är väl värt väntan.

11 reaktion på “Quentin och Arnold blir arga

  1. Herregud kvinna, låt geniet (Tarantino) prata till punkt! Jösses, vilken höna allså!!!!

    Det där med Arnold, var det från en film eller var det en riktig intervju???

  2. hahaha, vilken idiotkärring.
    Bara för att hon var för dum i huvet när hon var 12 för att inte kunna skilja mellan film och verklighet är inte alla det.

    Jag har sett barnförbjudna filmer sen jag gick på lågstadiet och kunde redan då förstå skillnaden mellan film och vekrlighet.

  3. Om nu film och verklighet är så uppenbart tydligt för vissa, särksilt då vissa kommentatorer här. Varför blir ni då så upprörda över klippet, det är ju uppenbarligen inte heller verklighet. Om ett tvklipp ur en intervju kan framkalla den här typen av reaktioner, så är knappast film undantagen förmågan att framkalla kraftiga reaktioner heller. Det har ni just bevisat. Ingen av er har ens ställt er frågan om det är på riktigt, eller endast ett skådespel. Men det ska man väl ta för givet förståss…

  4. Hur är klippet ”uppenbarligen inte heller verklighet”? Och vem har sagt att film inte kan framkalla reaktioner? ?r det inte det den oftast är till för, att framkalla reaktioner av olika slag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>