Inga läppar på Optimus Prime

Potatomus

Halva nörd-internet rasade för några veckor sedan när den senaste trailern till Transformers släpptes. I en scen hade Optimus Prime läppar! Om halva nörd-internet rasar över en sådan sak så har man ett allvarligt i-landsproblem. Jag själv reagerade som den nörd jag är i ett par sekunder, tills jag kom på mig själv. Jag bryr mig inte om några läppar, jag är ute efter robot-mot-robot-action (det är ett under att jag ska gifta mig i sommar). Robotläppar är det sista man tänker på då.

Men nu kan du som tillbeder Autobots stora gud andas ut. Optimus Primes läppar existerar inte. Scenerna i trailern kommer inte ens att finnas med i filmen.

2 reaktion på “Inga läppar på Optimus Prime

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>