Pitt, Clooney, McDormand och Coens

Clooney, Pitt och Bröderna Coen

Bröderna Coen kommer att skriva, producera och regissera sina två nästkommande filmer för Focus Features och Working Title Films. Filmerna är spionthrillerkomedin Burn After Reading och A Serious Man. I Burn After Reading kommer George Clooney, den fantastiska Frances McDormand och Brad Pitt att medverka.

Har ditt sug efter en Coen-film blivit högt så kan jag berätta för dig att No Country For Old Men visas i Cannes. Det är alltså bara att dra dit, eller vänta till den svenska premiären den 21 september.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>