Scener vi minns: You’ve got a fucking dart in your neck!

Ikväll blev jag påmind om ett riktigt guldkorn till scen från Old School. Will Ferrell är ett komiskt geni och i denna härligt pubertala komedi om krisande 30-åringar som startar ett studentförening bjuder Ferrell till många skratt. Allra högst skrattar jag dock av den fantastiska sekvensen där Ferrell får en pil med djurbedövning i halsen. Sekvensen under vattnet med en blinkning mot Mandomsprovet är pricken över i:et. Se och njut!

5 reaktion på “Scener vi minns: You’ve got a fucking dart in your neck!

  1. Håller med att just den scenen är helt underbar. ?lskar Wills äldre verk, liknande A Night at the Roxbury, osv. Tycker dock att han blivit sämre i sina senare filmer.

  2. Skojar du med mig eller!? Precis detta inlägg skulle jag skriva ihop efter igår kväll. Satt med min gode vän Thomas och skrattade så vi grät till den scenen.

    Jag vet att jag gillade Old School redan första gången jag såg den, men den var roligare än jag minns den.

  3. Old School är också en av mina favoritkomedier. Det gick så långt att vi bad en kompis som pluggade i Tyskland att köpa en tysk version av filmen bara för att höra hur de hade dubbat just den scenen. Nu när jag tänker efter så tror jag aldrig att vi såg filmen på tyska, något att göra i sommar kanske. :)

  4. Filmen överhuvudtaget är riktigt underhållande. Jag har sett den flera gånger och den blir inte speciellt gammal för den skull. Det som jag tycker är mest kul med den är att filmen i princip är en komedi-version av Fight Club – istället för konsumtionsslavar är det karlar i 30-årskris, och istället för slagsmål är det barnsligt festande som gäller.

  5. Daniel > Haha, vilket sammanträffande :) Jag gillade filmen första gången också men gillade den om möjligt ännu mer denna gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>