11 reaktion på “Sugen på att se en lite äldre Rambo?

 1. Ser förbannat bra ut, inte för att jag gillar blod men detta kan bli den blodigaste film jag någonsion sett, skall bli spännande att se hur mycket han lämnar kvar i filmen.

 2. det enda tragiska med allt är att sly ser ut som sin mamma. filmen som sådan verkar följa mallen av hur en rambofilm ska se ut, till punkt och prickar. håller med föregående talar om att det luktar väldigt mycket gore över filmen men samtidigt måste man ge stallone cred för att han vägrar släppa sina gamla hjältar och samtidigt väver in sin egen avdankade sida.

 3. ser väl ut som en smetig actionfilm i ramboanda (duh!). klart jag kommer titta, men det blir nog inte sverige-premiär på bio däremot.

 4. Ser fortfarande grym ut, när jag hörde att det skulle komma en fjärde film om Rambo så trodde jag att han skulle se mer gubbaktig ut med kort hår. Fast han ser ju lite gubbaktig ut ändå.

  Filmen ser mer ut som en blanding av 2:an och 3:an, fast lite mer brutal.

 5. Kanske menar Henrik att HAN inte kommer att se den på bio. Att den kommer hit på bio är givet. Noble Entertainment har distributionsrätten om jag inte missminner mig.

 6. Alltså första minuten är ju en lång trött gäspning – och Sly har fått den där formlösa, bulkiga Arnold-kroppen på gamla dar och påminner lite för mycket om Brando de sista feta åren – men sen: blodbad! Sweet jesus. Slakten i jeepen är bland det slaskigaste jag sett. Och jag kan förstå det, Sly inser väl att han inte längre kommer att nå ut till en stor publik utan verkar satsa på goresugna grabbs, vilket kanske är smart i dessa Hostel/Saw-tider. Eller?

 7. Slaskig är sannerligen ordet man letar efter. Min första känsla var att de släpper gore-scenerna på youtube m.m. för att locka lite folk. Frågan är om de ens kommer med i filmen.

  Men som du säger Conan, Hostel/Saw går ju (förvånansvärt) bra, så publiken finns där.

 8. Lillebror, du kan hoppa direkt till 01:30. Höj ljudet också…

  Daniel: du har säkert rätt, tyvärr (?). På samma sätt som de läckte snusk från Basic Instinct 2 för att skapa pepp. Gore av den kalibern borde väl bli R-rated, och då tappar man ju de yngre kidsen.

 9. Conan: Men Conie, jag är väl inte dum heller. =) Jag kollade ju så klart direkt efter att jag skrivit kommentaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>