Cannes: Ett buffébord av nyheter

No Country For Old Men
Pressen verkar digga Bröderna Coens No Country For Old Men. Rotten Tomatoes skriver: Goda nyheter för fansen av Big Lebowski, Blood Simple och Fargo. Filmen genererade högljudt buzz när press och kändisar välde ut från salongen på Debussy-teatern efter visningen.

Tre Amigos
Alfonso Cuaron, Guillermo Del Toro och Alejandro Gonzales Inarritu startar ett produktionsbolag tillsammans och Universal har skrivit ett 5-filmskontrakt med det nystartade bolaget. Bolaget kommer att ta fram både spansktalande och engelsktalande filmer. Först ut är Rudo y Cursi regisserad av Carlos Cuaron med Gael Garica Bernal och Diego Luna i rollistan.

Death Proof
Den förlängda, och nu ”fri” från Grindhouse-temat, Death Proof av Quentin Tarantino har haft premiär i Cannes. Enligt Rotten Tomatoes så funkar filmen mycket bättre på sina egna ben och har blivit förlängde med ett antal scener.

Förövrigt så ser vi fram emot att få läsa om visningen av Roy Anderssons Du Levande som är planerad för torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>