Depp är sugen på mer Captain Jack

Jack Sparrow

?ven om vi inte har hört något om en potentiell fortsättning på de tre Pirates of the Caribbean-filmerna så kan vi nästan garantera att Disney sitter med den stora tänkarhatten på sig för att klura ut hur de ska kunna fortsätta serien.

Skulle de fråga Captain Jack själv, Johnny Depp, så är han taggad för att göra flera filmer i serien. Så här säger Herr Depp till The Telegraph:

”I’m the luckiest guy in the world to have had such a great experience. If I walk away from Jack now, I’ll walk away with some amazing memories. But At World’s End leaves open the possibility of a fourth or fifth movie, which I wouldn’t be opposed to on an actor level because I feel there is a lot more territory to explore with Captain Jack.”

I dagarna har Pirates of the Caribbean: At Worlds End premiär och du kan räkna med att den kommer att plundra biokassorna världen över. Förnärvarande håller den 8.8 på IMDB. Röstningskupp av alla Pirates-fans över världen?

Själv är jag löjligt förtjust i Pirates-serien även om 2:an inte riktigt mötte mina förväntningar. Diggar skarpt hur Gore Verbinski skruvat på historien och släpper realiteten helt och hållet. Det är äventyr helt enkelt. Underhållande trams som vi skulle säga i Podradion.

9 reaktion på “Depp är sugen på mer Captain Jack

 1. Jag gillade både ettan och tvåan riktigt mycket så det ska bli riktigt skoj att se At World’s End. Mycket av charmen i Pirates tycker jag ligger i just hur Depp spelar Jack Sparrow. Förutsatt att de har bra manus och att Gore fortsätter regissera skulle inte jag ha något emot i alla fall en eller två filmer till.

  Dock har ju Keira sagt att hon kanske tänker sluta med skådespeleriet för att bilda familj och Orlando ska spela teater ett tag så vi får väl se vad som händer.

 2. Spider-Man 3 hade rating på över 8 första veckan. (minst)
  Nu ligger den på… 6.9 när fler människor (icke-fanboys) har sett den. Båda filmerna kommer sjunka på imdb, men hur mycket? Det får tiden utvisa.

 3. JOHNNEY DEPP ?GER I DEN FIMEN HAN E DEN ROLIGASTE I FILMEN MAN SKRATTAR MEST ?T HAN!!!!!JAG TYCKER MEST OM HAN!!!!:)LOVE JOHNNEY DEPP

 4. Jag hoppas verkligen att Johnny kommer tillbaka som den fulla piraten Jack Sparrow!! Men nu har han ju sagt att han vill stanna och tillbringa mer tid med familjen….

  Aja den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge!

 5. jag skulle alldrig kunna tänka mig att dom skulle sluta med Pirates of the Caribbean! man hoppas ju att johnny depp vill göra mer av denna serie!!

 6. ?lskar alla tre filmer extreemt mycke ! Jag hoppas verkligen att de kommer en fyra men man vet ju aldrig . Om de inte kommer en fyra skulle jag önskat att Will Turner ( Orlando Bloom ) inte hade dött eftersom de blev ju inte så lyckligt tillslut för Elizabeth .

 7. Pingback: En fjärde Pirates of the Caribbean aktuell för 2011? - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>