Laurence Fishburne som Silversurfaren

Jag är ledsen, men detta ser faktiskt inte bra ut någonstans. Kunde de inte göra en silvermänniska bättre än så här? Kanske finns det en liten förhoppning att nummer två blir bättre än ettan (de behöver inte sikta högt för att lyckas med det). Framgångsreceptet i mina ögon är att ägna tid åt det enda som fungerade i etta, The Thing.

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer har biopremiär den 17:e augusti.

2 reaktion på “Laurence Fishburne som Silversurfaren

  1. Tja, det stör ju en del att youtube-klippet är ur sync så det är svårt att avgöra tycker jag, men jag kan väl inte direkt säga att jag blev imponerad…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>