Aronofsky är missnöjd med Fountain-DVD, släpper eget kommentatorspår

The Fountain

Jag såg The Fountain tidigare i veckan och har svårt att få ned med ord vad jag tyckte om den. Två ord som dock är ganska lätta att få ned är ”fantastisk” och ”känslomässig”. Det är allt annat därimellan jag har svårt att få till.

Darren Aronofsky är dock missnöjd med dvd-releasen av The Fountain. Extramaterialet är sparsmakat och enligt Darren själv så ville inte filmbolaget göra ett kommentatorspår. Anledningen filmbolaget gav var att det inte skulle hjälpa vid försäljningen av dvd:n.

Personligen skulle jag vara väldigt lockad av ett kommentatorspår till The Fountain. Alla turer kring The Fountain, produktionsstopp, Brad Pitt och mycket mera kan du hitta här på Wikipedia.

Darren tar dock saken i egna händer och kommer förmodligen att spela in ett kommentatorspår själv som du kan ladda ned och spela upp medan du tittar på filmen.

Läs Darrens egna ord på hans blogg.

En reaktion på “Aronofsky är missnöjd med Fountain-DVD, släpper eget kommentatorspår

  1. Jag har också lite svårt för att säga exakt vad jag tyckte om The Fountain, men den var helt klart bra och intressant på många sätt och vis. Svårt att fatta varför filmbolaget inte ville göra ett kommentarsår. Om inte annat så skulle det ju göra en del fans glada… Synd att de bara är ute efter att tjäna pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>