Legend-trailer framför Oceans 13

I Am Legend

?r du i USA så har du chans att få en första glimt av Will Smiths vampyraction I Am Legend då trailern till denna kommer att visas framför Oceans 13. Oceans 13 har biopremiär i USA den 8 juni (7 juni i Sverige). Förhoppningsvis får även vi i Sverige samma chans att se den på stora duken. Om inte så är en liten tröst att den lär komma upp på nätet i samband med detta.

Så här har vi tidigare skrivit om I Am Legend:

Boken ?I Am Legend?? handlar om Robert Neville (Will Smiths roll i filmen), den enda ?överlevande?? efter en smitta som liknar vampyrism. Han lever i sitt hus, belägrad på nätterna av de infekterade människorna som längtar efter färskt kött. På dagarna är Neville säker då de infekterade är väldigt ljuskänsliga och sover. Neville spenderar dagen med att döda så många han kan, reparera sitt hus och hänga ut vitlök i trädgården.

7 reaktion på “Legend-trailer framför Oceans 13

  1. Det borde jag såklart gjort! Jag kan dock avslöja att Oceans 13 var väldigt mycket som en amerikansk version av en Jönsssonliganfilm…fast utan Vanheden dårå! :-)

  2. Vi har inte samma trailerkultur i Sverige. Vi prioriterar trailers på biograferna för filmer som har premiär inom 3 månader.

    På Oceans Thirteen kommer trailern till Harry Potter och Fenixordern att spelas.

    I am ledgend kommer dröja ett tag tills den får svensk trailerpremiär. Biopremiär är dock januari 2008.

  3. Trailerkultur? Det är helt enkelt upp till filmbolaget att visa den. Ju tidigare man kan börja skapa PR och snack om en film desto bättre. Att visa trailern för I Am Legend för en publik som ska se Oceans 13 känns mera passande än att visa Harry Potter-trailern. Det är så jag känner det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>