Första bilden från Be Kind Rewind

Be Kind Rewind

?r det verkligen möjligt att vara peppad inför en film när man bara sett en film från denna regissör tidigare? Jag är i alla fall peppad inför Be Kind Rewind. Mycket för att det är från samma regissör som Eternal Sunshine of the Spotless Mind som jag diggade skarpt (Jag har faktiskt även sett Dave Chapelles Block Party, men det är ingen regelrätt spelfilm). Har tyvärr inte hunnit se The Science of Sleep, jag skäms faktiskt lite för det, men det ska vi nog råda bot på.

Michel Gondrys Be Kind Rewind har inte premiär förrän ett år, men lite kan vi få längta och sukta. På ovan bild siktar du Mos Def och Jack Black. Krydda även filmen med Danny Glover och regissören Gondry så kan det nog få de flesta intresserade.

Skulle inte ovan nämnda personer plus bilden få dina juicer att flöda så kanske handlingen kan få det? Så här har vi skrivit om filmen tidigare:

I Be Kind Rewind spelar Jack Black Jerry, en kille som försöker sabotera det lokala kraftverket eftersom han är övertygad om att det försöker smälta hans hjärna. Han lyckas dock enbart med att skapa en magnetisk våg som avmagnitiserar varenda vhs-band i hans polare (Mos Def) videobutik. Rädd för att hans polare ska bli av med jobbet hjälper han till för att rädda situationen. För att inte uppreta butiken stammis, en gammal dement dam, så hjälper han sin kompis att dramatisera alla film som den gamla damen väljer att hyra.

3 reaktion på “Första bilden från Be Kind Rewind

  1. bilden sänkte mina förväntningar faktiskt, håller med filmnörden också. :/ vart hittade du bilden daniel? :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>