5 reaktion på “Videoklipp från Transformers

 1. Det är väl mycket troligt bara jag. Men jag tycker fan robotarna är för, vilket ord är det jag söker, plottriga?
  Som om de tänkt att ”Vi ska försöka göra en realistisk robot från rymden som kan förvandla sig till en honda civic”
  Jag vill att de ska ha stora släta ytor som i serien! ..och jag insåg just vilken tönt jag är. ..

 2. Det är lugnt, d.o

  Vi är alla ett par serietidnings och animerade-töntar. Och jag måste medge att den enda autoboten jag kände igen var Optimus Prime. Jag undrar hur Megatron ser ut i den här filmen? Och jag hoppas att han förvandlar sig till en pistol och inte till en flygplan!!!!!!!

  Och åter igen så hoppas jag att Dinoboterna är med i filmen.

 3. Har drömt om att få se Transformers i riktig spelfilm sedan typ 20 år tillbaka. Jag var en stor beundrare av dessa robotar och allt som hade med dem att göra. Jag förväntar mig inte mycket av filmen egentligen, för hade jag gjort det hade jag garanterat blivit besviken. Av de bilder som finns att se på robotarna från filmen tycker jag dom ser mycket läckra och spejsade ut. Kanske lite för ”alien” dock. Megatron ser ut som drottningen i Alien-filmerna och Bumblebee har blivit en sportbil… Känns lite fel för en fastsvetsat Transformersnörd men man måste också förstå att utvecklingen går framåt. Ser man de gamla tecknade filmerna idag är dom nästan lite för töntiga för att man ska kunna njuta av det. Man vet dock att det var en stor del av barndomen och därför tvingar man sig att tycka om det. Synd att inte Shockwave och hans små ”kassetter” är med i Michel Bays film, annars ser jag stort fram emot detta äventyr till vilket jag köpt premiärbiljetter.

 4. Kristian: Hail to the gamla serierna säger jag!!! ?tminstone G-1, andra versioner kan dra åt helvete.

  Du menar Soundwave, inte Shockwave. Och jag håller med, han var en av de coolaste deceptikon nånsin. Hade en jäkla cool röst. En annan grej som är synd är att Dinoboterna inte är heller med i filmen:(

  Om jag nu minns rätt så utvecklades väl Bumblebee från en liten bubbla till en sportbil i serien…eller????

  Jag har hört att en uppföljare planeras, och om den blir av så får vi hoppas att Soundwave och Dinoboterna dyker upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>