Ett skepp kommer lastat med: Trailers

Wall-E

En kortare uppehåll har gjort att en del rörligt material från kommande intressanta filmer har lagts på hög. Här är några som jag har haft nöjet att kolla igenom.

Wall-E
Trodde jag hade ganska bra koll på Pixars filmer men denna har helt farit över huvudet på mig. En kort teaser från Pixar hittar du här.

1408
1408 är inte bara det året som Gotland kom under danskt styre. Det är en en film, directed by Michael Haffstroem. Denna trailer är inte helt olik den som tidigare har visats. Det kan dock vara en god idé att ta en titt på den igen, för att peppa oss inför denna film från vår senaste Hollywood-svensk.

3:10 to Yuma
Western. Russell Crowe. Christian Bale. Peter Fonda. Pepp. Trailer.

3 reaktion på “Ett skepp kommer lastat med: Trailers

  1. 1408 verkar ju ruggigt bra tycker jag av det lilla man sett. Känns som man kommer rycka till en hel del gånger när man ser den på ett bra sätt.

    Everyone dies

  2. Såg trailern till 1408 för några dagar sedan och blev riktigt intresserad. Kan nog bli en bra film.

    3:10 to Yuma hade jag lite förväntningar på med tanke på att Crowe och Bale spelar huvudrollerna, men trailern känndes faktiskt inte så intressant. Kan ju säkert bli en bra film i alla fall.

    För övrigt har de en ny trailer för Transformers i HD på http://movies.yahoo.com/feature/hdtrailers.html

  3. Pingback: Stephan King säger: Gå och se 1408! på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>