Metablogg: Long time no see!

Jag har varit totalt osugen på att läsa om film, titta på film, skriva om film, leta nyheter att skriva om osv de senaste veckorna. Vilket har märkts på inläggsfrekvensen här på Bloggywood. Som ett apatiskt litet barn har jag stirrat på min Google Reader och bara sett hur antalet olästa inlägg fylldes på (det har gått så långt att jag inte vågar kolla närmare).

Vad gör man då? Läser man igenom allt som har hänt de senaste veckorna eller drar man bara ett sträck över allt och låtsas som om de senaste veckornas nyheter inte har hänt?

Suget kring film, och då även Bloggywood, börjar så smått komma tillbaka till mih och nu är jag nyfiken på vad Du har tyckt vara intressant bland nyhetsflödet de senaste två veckorna. Lämna en kommentar.

Lämna också gärna en kommentar kring vilka filmer Du har sett på sistonde och vilka som har varit bäst. Själv har jag sett några enstaka:

Efter Brylluppet
Med enbart dansk text, förstod ungefär 85% av allt som sade vilket antaligen räcker. Väldigt bra film även om Rolf Lassgårds överspel ibland var oliiidligt.

Miss Potter
Zellweger gör grimaser och tecknar fint. Halvmysig film.

Open Season
Ca 1,3 skratt under hela filmen. Knappt.

Hot Fuzz
Brilliant!

2 reaktion på “Metablogg: Long time no see!

  1. Det har ju kommit massor av Batman-nyheter som rapporterats på SlashFilm. Själv har jag sett Next (bättre än vad jag trodde) och Hot Fuzz som inte riktigt föll mig i smaken :)

  2. Death Proof hade jag mycket roligt åt, skön Tarantino/girl power film.

    Black Snake Moan tyckte jag om trots att recensenterna alla trashat den som osmaklig.

    Hot Fuzz var grym trots att uppstarten kanske var litet väl lång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>