Marc Forster regisserar Bond 22

För några dagar sedan blev det officiellt, Marc Forster regisserar nästa Bond-rulle. Forster regisserade senast Stranger Than Fiction och står även bakom filmer som Monsters Ball och Finding Neverland. Bond 22 börjar spelas in i december (Pinewood Studios i England så klart) och räknas ha premiär i november 2008.

Marc Forster: ”I have always been drawn to different kinds of stories and I have also always been a Bond fan, so it is very exciting to take on this challenge. The new direction that the Bond character has taken offers a director a host of new possibilities.”

Amy Pascal, Sony Pictures Entertainment: ”We had a great experience working with Marc on ‘Stranger than Fiction’ and we are excited to be working with him again. He’s an actor’s director; he approaches material with intelligence and taste. What makes him the perfect choice for ‘Bond 22′ is that he will bring to this film all the elements Bond audiences expect – action, humor, suspense, and thrills.”

Nu återstår det bara 6 månader (minst) med rykten om bondbrudar. De senaste ryktena kring medverkande i filmen är: Carice van Houten och Goran ”Cityaktuen-Luka” Visnjic.

4 reaktion på “Marc Forster regisserar Bond 22

  1. Oj då, trevligt! Marc Foster kan sina grejer och har blivit lite av en favorit. Jag tycker ni glömmer att nämna den mycket bra och väldigt underskattade filmen Stay…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>