Twin Peaks-boxen – höstens stora ha-begär

TwinPeaks_DefinitiveGoldBox.jpg

*dreggel* Här är den. Guldboxen. Alla Twin Peaks-fans våta dröm.

Releasedatumet är än så länge satt till 30 oktober och med tanke på de senaste årens besvikelser i samband med utgivningen av box nr 2, säger intuitionen att det datumet kommer att flyttas fram. Men boxen är förmodligen väldigt värd att väntas på: Förutom att den är rysligt snygg utseendemässigt lär den bli lika fin på insidan. Det ryktas bland annat att det efterlängtade pilotavsnittet kommer inkluderas och det utlovas ett mer omfattande extramaterial. Denna dvd-box att dö för ligger i händerna på CBS och paramount. Skicka choklad och tackkort.

*Excellent*

Källor:
TVShowsOnDVD.com
Filmjunk

12 reaktion på “Twin Peaks-boxen – höstens stora ha-begär

 1. Pingback: Guldboxen!!! - Flimrigt.se

 2. Nä tack.Det räcker med alla de gånger man sett denna serie genom åren utan någon sprayad extra allt box.Ungefär som med reklamen innför den nya Die Hard filmen där man måste förbereda sig med att se de första tre filmerna i ännu en suverän extra allt box.Skulle inte tro det.En marknadsföring av en produkt som bara kommer att samla dam på hyllan. :)

 3. *svälj* Jag är sexuellt upphetsad nu.

  Inte så mycket för boxens utseende, som visserligen är jävligt snygg, men för att mer information läcker ut. Vilket betyder att boxen är på väg. Och kommer närmare. Och närmare.

  Ojojoj.

 4. Side show surfer…du är ingen Twin Peaks-fan eller? =)

  Vi TP fans är som trekkies…fast vi är mer svältfödda…detta är som Fredrik illustrerar med sin upphetsning något riktigt stort ;).

 5. Jag kollade runt lite snabbt igår, men ingen av de dvd-ställen jag beställer från verkar ha lagt upp någon förhandsbeställning på den. Håll koll på axelmusic, play, discshop och cdwow ;)…

 6. Jarno: Pilotavsnittet finns med på vissa utgåvor av boxarna, Europa-versionen (Pal2) har jag för mig den är med på (fast i ganska dålig kvalité jämfört med resten av serien), av helt oförklariga skäl finns de inte med på R1:an.

 7. nja högst oförklarliga är nog inte skälen. Läste någonstans att det berodde på strul med avtal och rättigheter…det låter väl som den mest troliga förklaringen tycker jag. Det kan vara olika bolag som har rättigheterna i usa och i europa.

 8. Pingback: Bakom LYNCH! - Flimrigt.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>