Bilder på när 7-Eleven blir Kwik-E-Mart

Kwik-E-Mart

För att göra reklam för den kommande Simpsons-filmen har 20th Century Fox kläckt den briljanta planen att förvandla elva stycken 7-Eleven till Kwik-E-Marts (Thank you, come again!). Det är inte bara utsidan av affärerna som har förändrats, det säljs även produkter som du känner igen från The Simpsons som tex Krusty-Os och WooHoo Blue Vanilla Squishees.

Ta en titt nedan för att se bilderna från 7-Eleven. För att verkligen komma in i Simpsons-känslan så ta en titt på den här lilla trailern Bloggywood har fått från självaste filmbolaget (sista scenen med Spider-Pig är helt fantastisk):

Bilder från /Film:
Kwik-E-Mart

Kwik-E-Mart

Kwik-E-Mart

Bilder från MTV Movies Blog:
Kwik-E-Mart

Kwik-E-Mart

Kwik-E-Mart

Simpsons – Filmen har svensk premiär den 27:e juli.

7 reaktion på “Bilder på när 7-Eleven blir Kwik-E-Mart

  1. Hehehehe…Spider Pig!

    Skulle gärna vilja besöka Kwik-E-Mart då jag far till USA nån gång igen. Undrar om Buzz Cola smakar coca cola eller pepsi? Undrar också om Duff smakar Carlsberg eller Lapin Kulta?

    Skulle gärna vilja prova en squisee.

  2. Daniel: Vet du när de tar bort allting? För ska åka till USA om några veckor, och skulle så hemskt gärna vilja gå på ett besök där..

  3. Jag skulle så himla gärna åka till USA.. Kwik-E-Mart, kan vara enda gången det kommer till USA, speciellt såhär stort också. Tråkiga Sverige!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>