Rob Zombie kompletterar Halloween med mera blod och död

Halloween

Rob Zombie gör förnärvarande kompletteringar och nytagningar för filmen Halloween. Detta när det enbart återstår två månader innan den har premiär i de amerikanska biograferna.

Det har aboslut inget att göra med en eventuell omklippning för att sänka åldersnivån på rullen. Snarare tvärt om. Enligt Bloody Disgusting har han i en hel vecka filmat hela sex nya dödscener. Mera blod och död alltså. Det är faktiskt Rob Zomibe vi pratar om, regissören bakom House of 1000 Corpses. Rykten säger också att ett helt nytt slut har filmats.

Hur peppad är du på Halloween?

6 reaktion på “Rob Zombie kompletterar Halloween med mera blod och död

 1. Jag tillhör den där underliga sorten som inte tycker Halloween, första originalet alltså, är något speciellt. Så utan att ha sett någon av Zombies tidigare två men hört en hel del från vän som gillar, är jag faktiskt riktigt pepp. Bring on the blood, baby!

 2. Jadu jag är nog den som gillar rysare mäst av allt , Jag blir aldrig rädd för dem men ibland är de lite äckliga så man har väll filten bredvid sej :P

  Ibland undrar man säkert hur de skulle vara ifall någon av Jason , Freddie , Jigg Saw , Michal Myres elr någon annan skulle komma till sitt eget sammhälle elr stan och göra ett blod bad . Själv skulle jag tycka de va fruktansvärt men gillar filmerna extreemt mycke !

 3. Filmnörden, om du hade försökt spöa skiten ur dem, eller använt din listighet (viloket du verkar sakna på grun av din inlägg) då om nått, blir du garanterad sönderslavsad i småbitar utav dessa extrema psykopater!
  Sedan så kanske du inte har sett Fredagen den 13:e-filmerna eller Halloween-filmerna? Då hade du kanske förstått att varken knivar eller skjutvapen biter på varken Jason eller Michael Myers och inte heller Freddie för den delen, men Jig Saw är en annan femma, men han är för smart för att låta dig komma undan.

  ”suck”

 4. En som vet!: Har sett första filmerna av ”Fredagen den 13:e” och ”Halloween”, och ”Terror på Elm Street”.

  Jag vet hur hela slasher och skräckfilms scenarion funkar! Jag kanske skrev lite överdrivet där, men dem ungdomarna blev lätt dödade för att dem var ett par fjortisar.

  Men också så är psykopaterna rätt kraftfulla och ingen dödlig har en chans mot dem. Man tänkte väl lite majestikt där ett tag, jag tänkte väl inte på realismen. Försök och fantisera lite och va inte en sån jävla tråkmåns. ”SUCK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>