Transmorphers!

Transmorphers

Från produktionsbolaget The Asylum så kan Bloggywood härmed presentera trailern till Transmorphers. DVD:n släpptes lägligt en tid innan en viss sommarfilm, regisserad av Micheal Bay, hade premiär. The Asylum står även bakom filmer som: Snakes on a train, The Da Vinci Treasure, Pirates of Treasure Island, King of the Lost World. Vilka dessa filmer kom ut i samband med kan ni säkert gissa er till.

Kollar man in The Asylums lista på filmer de producerat på IMDB så ser man att det är en lång radda. Enligt regissören till Transmorphers, Leigh Scott, så jobbar The Asylum med tighta scheman och liten budget. Tiden från att en film får klartecken att göras tills dess att den finns i videohyllan kan vara så kort som tre månader.

Detta är sannerligen B-filmer. Ett fantastiskt sätt för både filmskapare och skådespelare att skaffa sig erfarenhet (och oftast väldigt underhållande att titta på).

Nu tycker jag att efter du har sett trailern ska ta dig en titt på regissören Leigh Scotts försvarstal till Transmorphers. Det är intressant på många plan. Dels att du får lite insyn på hur The Asylum arbetar, men även Leighs personliga åsikt kring nedladdning av filmer. Notera även hur Leigh skriver att det är ”den stora språkbarriären” som gör att alla som inte har engelska som modersmål inte kommer tycka den är lika bra. Hela tråden med meddelanden är faktiskt helt otroligt rolig.

As for you foreign downloaders, I am not surprised that you did not like the film. The language barrier is a big deal.

En reaktion på “Transmorphers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>