Baz Luhrmanns Australia

Australia - 20th Century Fox

Så här ser det ut när Baz Luhrmann spelar in film i Australien. Filmen heter Australia och Nicole Kidman, Hugh Jackman och David Wenham medverkar. För dem som inte kommer ihåg detta inlägg så har du här en liten recap på handlingen:

Norra Australien strax innan andra världskrigets utbrott. Nicole Kidman ärver en stor ranch och anlitar Hugh Jackman för att driva den och att skydda den från att bli övertagen. David Wenhamn spelar antagonisten som vill ta över ranchen.

Som vanligt när det gäller Baz så är det väldigt vackert:

Australia - 20th Century Fox

Australia - 20th Century Fox

Australia - 20th Century Fox

Australia - 20th Century Fox

Australia - 20th Century Fox

En reaktion på “Baz Luhrmanns Australia

  1. Spontant så ser det lite tråkigt ut. Men sen å andra sidan så tvivlar jag inte en sekund på Baz underbara historieberättande. Jag menar Moulin Rouge fick ju mig att gråta för första gången på flera år första gången jag såg den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>