Guillermo i The Bourne Ultimatum

Jimmy Kimmel och Matt Damon brukar skämta en del med varandra. Det senaste är att Kimmel försöker få Damon sparkad från Bourne-serien. Här är den senaste lilla sketchen:

Bourne levererade förövrigt mer än sitt Ultimatum i helgen. Filmen spelade in strax över 70 miljoner dollar och spöade Simpsons om förstaplatsen. Det är även den största öppningen någonsin för en Augusti-film.

Pepp Pepp! The Bourne Ultimatum har svensk premiär den 14:e september.

4 reaktion på “Guillermo i The Bourne Ultimatum

  1. Kul klipp!

    Men jag tycker ändå det är konstigt att den gick bättre än Simpsons. Visst, jag har visserligen inte sett den här, men Simpsons var totalhypad och de tidigare två Bournefilmerna var ganska tråkiga och fantasilösa.

  2. Daniel K: Det var andra veckan som Simpson låg ute i release. Att de skulle ligga över 70 miljoner även andra helgen var inte särskilt troligt. Runt 75 miljoner första helgen och 25 miljoner den andra. Det är helt okej siffror det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>