Mera om World of Warcraft-filmen från Blizzcon

Paul Sams och Chris Metzen från spelföretaget Blizzard tillsammans med personer från filmbolaget Legendary Pictures satt i en panel och tog emot frågor om den kommande World of Warcraft-filmen under Blizzcon07. Det är inte mycket som är bestämt, men en del nyheter finns det för WoW-fansen.

Filmen är fortfarande i manusstadiet men de avslöjade att filmen kommer att utspela sig ungefär 1 år innan handlingen i World of Warcraft. Huvudperspektivet i filmen kommer att vara från Alliance-sidan och de räknar med att få ut filmen under 2009.

Den blir inte animerade utan live action med cgi-effekter. Ha i åtanke att Legendary Pictures lyckades riktigt bra med produktionen av 300. Att gå samma väg, med näst intill enbart green screens, ligger nog inte långt bort.

Grabbarna fortsatte bland annat med att säga att de inte var intresserade av att göra ”another video game movie” utan de vill ”create an epic”.

Vem som ska stå för regin är ännu inte klart, men de tittar efter regissörer av Zak Snyder (300) och Christopher Nolans (Batman Begins) kaliber.

Via Kotaku.

6 reaktion på “Mera om World of Warcraft-filmen från Blizzcon

  1. Har inte spelat nåt WoW, men har längtat efter en Blizzard film (främst Warcraft då) sen jag som liten parvel spelade Warcraft 2 och njöt av de fantastiska mellansekvenserna som man fick se lite då och då. Att denna blir live action är förhoppningsvis ingen nackdel. Bara att hoppas på att de förvaltar licensen väl och att vi får en rejält fet fantasyfilm att dreggla över :)

  2. Jag längar tills filmen kommer men det e synd att det utspelar sig på allysidan dom är bara en massa fjoller!..dom fega kräken

  3. asså e live action otäcknat?? o när dom siger cgi effeckter mennas det at det e otäcknat men dom gör litte i datan så det inte ser allt för otäcknat ut?

  4. Tommi johansson MADE MY DAY! Har snackar folk om warcraft filmen sen kommer du och skriver ” Här menar jag Benny” way2go läään

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>