Sonet och Pan Vision köper in utländsk kvalitetsfilm

El Orfanato
Den spansk/mexikanska El Orfanato.

Sonet Film och PAN Vision inleder ett samarbete kring inköp av skandinaviska rättigheter till utländsk kvalitetsfilm tillsammans med bolag i Finland och Norge. Initialt avser samarbetet följande titlar som alla kommer att lanseras i Sverige under 2007-2009:

Bloggywood har sökt Sonet med frågan om några av dessa kommer att få biografdistribution. Vi väntar på svar. Håll tummarna att vi åtmindstonde får njuta av El Orfanato på biografen. Miyazakis klassiker vore ju verkligen inte helt fel det heller.

2 reaktion på “Sonet och Pan Vision köper in utländsk kvalitetsfilm

  1. Ska man tolka detta som att Sonet ger sig in tomrummet efter Triangelfilm? Kanske inte för att fylla det, men för att muta in en passande del av det.

    Blir kul att se vad Sonet, som i överlag har rätt ambitiös och proffsig marknadsföring, kan göra med dessa nya rättigheter.

    Hellre Sonet än SF om man säger så, hehe ;)

  2. Hej. Jag har en liten amatörblogg om film och beundrar ert arbete. Jag tänker därför lägga in en länk på min blogg till er. Säg ifrån om ni vill att jag ska ta bort länken.

    mvh

    /Jonathan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>