Bilder från The Dark Knight

Darkhorizons har publicerat 18 bilder från den nya Batman-filmen, The Dark Knight. Intressantast är helt klart att se bilder på Heath Ledger som The Joker (en liten spoilervarning ska kanske utfärdas). Filmen har amerikansk premiär den 18e juli 2008 så vi får vänta nästan ett år (kanske mer, svensk premiär verkar inte vara satt än) tills vi får se den.

Bilderna hittar du här.

Vad tror ni, kan den leva upp till föregångaren från 2005, Batman Begins?

7 reaktion på “Bilder från The Dark Knight

 1. Jag tror nästan det faktiskt. Av de bilder som jag har sett så kanske blir den lika bra som sin föregångare. T.o.m. bättre, jag har en känsla att filmen blir ungefär som Tim Burtons version fast det är Christopher Nolans vision.

  Både Christian Bale och Michael Caine gjorde ett bra jobb i den förra filmen så dem gör det lika bra igen. Maggie Gyllenhaal känns mer positivt än Katie Holmes och jag är fortfarande lite osäker på Heath Ledger som Jokern, men vi får se…

  Det känns spännande måste jag medge. Jag hoppas att nån gång i framtiden så kanske kan man göra en filmatisering av Frank Miller`s ”Dark Knight”, med Ed Harris i huvudrollen:)

  Eller hur… Who´s with me!?! :)

 2. Jag tror också starkt på den här filmen. Batman Begins var ju överraskande bra och jag kan inte direkt se någon anledning till att denna skulle vara sämre. Heath Ledger som Jokern blir nog också grymt bra.

  Synd bara att Katie Holmes inte är med längre. Inte för att jag tycker illa om Maggie Gyllenhaal, det är bara det att jag inte gillar när skådisar byts ut sådär mellan filmer.

 3. Jag tycker också det är synd att byta ut skådisar, men två saker gör att bytet för mig i det här fallet får betecknas som En (jävligt) Bra Sak(tm):

  1) Katie Holmes var den svaga länken i BB. Jag tyckte inte illa om henne som många andra, jag tycker t o m hon är en mer än duglig aktris, men jämfört med de övriga i samma film är hon svag. Dit upp når hon inte.

  2) Maggie! MAGGIE FREAKIN’ GYLLENHAAL! Hrm. Mm, jag är lite förtjust i henne, ja. Bäst hade varit om hon spelat rollen redan i första rullen, fast det här får väl ses som det näst bästa. Nu hoppas jag bara vid alla möjliga gudar att dom inte avlivar karaktären i TDK.

  Maggie. Jag kan inte sluta vara exhalterad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>