Bloggywoods Quiz #8

quiz_nr8.jpg

A Guide to Recogninzing Your SaintsDags för ännu en upplaga i Bloggywoods Quiz och denna gång har du chans att vinna en dvd-film. Atlantic Film står för fem exemplar av A Guide To Recognizing Your Saints på dvd till fem lyckliga vinnare. Som vanligt så ska du klura ut vem den femte personen som vi söker är. Ledtrådarna du får är de fyra skådespelarna du ser här ovan.

Fyll i formuläret här nedan med den person du tror vi söker och vilken film han/hon medverkat i som du tycker är bäst. Glöm inte att ange ditt namn och adress så att vi vet vart vi ska skicka en eventuell vinst.

A Guide To Recognizing Your Saints släpps på dvd den 5:e september. Läs mer om filmen hos Atlantic Film.

Tävlingen är avslutad.

Tävlingen pågår till onsdagen den 5:e september.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>