Bröderna Coen, Javi Bardem och redband-trailer med åldersgräns

jaws.jpg
No Trailer For Young Boys and Girls..

Ja, visst är det den mångsidige Javier Bardem som du ser där i mitt fina photoshop-jobb. Efter roller som bl a narkotikaboss, förlamad förkämpe för dödshjälp samt homosexuell, kubansk poet har han i bröderna Coens No Country for Old Men gått vidare till att spela en yrkesmördare. Av den råare sorten.

Filmen sägs vara rätt blodig och rå och har därför getts en särskild, ocensurerad red-band-trailer. ”Red-band” som motsats då till de mer städade trailers som getts ett grönt intro-kort (dvs de allra flesta amerikanska trailers).

För att se denna trailer behöver du egentligen vara minst 18 år och amerikan. Men.. Roligt nog tycks det gamla knepet med hollywood-kändis-falsk-legg fortfarande fungera (fröken Lohan har dock flyttat till bas-postkod 90001, även känt som Los Angeles och jag är fortfarande osäker på, så att säga, legaliteten av det hela).

Trailern är dock rätt läskig för dig som verkligen inte är över 18, så varning för det..

Se trailern på filmens hemsida,www.nocountryforoldmen.com.

Lite filmbusiness-snack om redband-fenomenet finner du här.

2 reaktion på “Bröderna Coen, Javi Bardem och redband-trailer med åldersgräns

  1. Undra hur många ggr Lindsay Lohan kollat på denna trailer? :-) Det funkar alldeles utmärkt att ange hennes namn, födelsedatum (07/02/1986) och 90001.

    Jag är peppad för denna. Dödar Javi med tryckluft?

  2. Coolt! Tack för länken till redband trailern.

    Jag ser verkligen fram emot denna, fast jag måste säga att jag är lite smått förvånad att bröderna Coen är så pass våldsamma, iofs så är det ju samma killar som körde Steve Buscemi genom en flismaskin…

    Skoj att Bardem får mer och mer jobb in the states med, även om många spanska filmer också håller riktigt högt mått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>