?ntligen en komisk huvudroll för Jeremy ”Ari Gold” Piven

Jeremy Piven

Jeremy Piven har spenderat ett antal år som birollen Ari Gold i tv-serien Entourage. Har du tittat på lite film de senaste åren så har du nog även sett honom i bland annat i Smokin’ Aces, Black Hawk Down, The Family Man, Serendipity och tillsammans med Will Ferrell i Old School som den nördige rektorn.

Nu tar han sällskap av Will Ferrell igen och har huvudrollen i The Goods: The Don Ready Story. Hmmm. Nej, Ferrell kommer inte spela en Ron Burgundy (You stay classy San Diego) eller Ricky Bobby-karaktär. Will kommer inte ens att medverka i filmen, det blir enbart producentstolen för honom.

Piven kommer att spela Don Ready och Cinematical beskriver handlingen som följande:

Don Ready, a used-car liquidator hired to save a struggling dealership during a Fourth of July weekend sale.

Filmen kommer att regisseras av Neal Brennan som var med och skapade Chappelle’s Show. Piven kommer du härnäst se i The Kingdom, regisserad av Peter Berg.

Via Cinematical

En reaktion på “?ntligen en komisk huvudroll för Jeremy ”Ari Gold” Piven

  1. Ari är ju lätt den bästa karaktären i Entourage så även om du tekniskt sett säkert har rätt i att han är en biroll så tycker iaf jag att både Vince, Drama, E, Turtle och Ari är huvudkaraktärer. Lloyd är en biroll.

    Iofs så är det samma sak med Lost, vid prisutdelningar och så så är det i princip bara Jack och Kate som ses som huvudkaraktärer fast serien har typ 10 huvudkaraktärer i min mening.

    Hur som helst, skoj med mer Jeremy Piven! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>