Keanu i The Day the Earth Stood Still

Klaatu barada nikto!

Klaatu barada nikto! Sugen på att se den stele Keanu Reeves som en utomjording med namnet Klaatu? Robert Wises klassiska Sci-fi-rulle från 1951, The Day The Earth Stood Still, är nu en rulle som väntar på remake. Empire Movie News ger oss nyheten att Keanu ska medverka i remaken. Så här säger IMDB om handligen i orginalrullen om du mot förmodan missat att se den:

An alien (Klaatu) with his mighty robot (Gort) land their spacecraft on Cold War-era Earth just after the end of World War II. They bring an important message to the planet that Klaatu wishes to tell to representatives of all nations. However, communication turns out to be difficult, so, after learning something about the natives, Klaatu decides on an alternative approach.

Skulle du istället känna dig sugen på att se filmen så råkar den ligga i sin helhet på Google Video. Har du tidsnöd så är en rekommendation att titta och lyssna på de två första minuterna. Vilka bilder! Vilken typografi! Vilken musik från Bernard Herrmann! Stämningen är satt!

Via Empire

3 reaktion på “Keanu i The Day the Earth Stood Still

  1. Var väl så där. Mer prat och inte så mycket spänning, men så var det ju på den tiden.

    När dem säger repliken så låter det som förtrollningen i ”Army of darkness”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>