Rodriguez är intresserad av Preacher

Preacher

Preacher är en serie som det länge har pratats om att den borde filmatiseras. Senast vi hörde något om detta projekt så var det att den skulle bli en HBO-serie och att regissören Mark Steven Johnson (Ghost Rider, Daredevil) var ombord som producent och författare. Efter detta så har det inte hänt så mycket.

Nu ryktas det dock att Howard Deutch, som var aktuell som regissör för ett eventuellt första avsnitt, är borta och att en ny (något kändare) regissör har fått vittring. Nämligen Robert Rodriguez.

?nnu har inte HBO nappat och svalt hela betet. Men kan kanske Rodriguez intresse putta dem i rätt riktning?

Lillebror har tidigare skrivit om Preacher-projektet här.

11 reaktion på “Rodriguez är intresserad av Preacher

 1. Eh? Jag hade fått för mig MSJ skulle regissera piloten själv. I vilket fall var ju hans tanke att istället för att uteslutande hyra TV-regissörer, skulle välkända filmsnubbar komma in och göra avsnitt. Kevin Smith nämndes i den vevan. I det tänkandet skulle Robert Rodriguez helt klart passa in.

  Om det nu blir Rodriquez som kommer in och gör pilot tänker inte jag vara ledsen. Tvärtom. ?nnu bättre om dom sparkade ut Johnson helt i samma veva…

 2. Det jag läst är MSJ enbart skulle skriva och producera. Har nog inte noterat någonstans, på sistonde, att han skulle regissera. Ser nu att jag glömde länka vart jag läste det. Det kommer på momangen.

 3. Jag blir så less på MSJ. Han lär dra ner Preacher i skiten precis som han gjorde med Daredevil. Ghost rider ska vi inte ens tala om.

 4. Problemet är att regissören skall inte ha särdeles mycket input när det gäller tv-serierna speciellt inte om de bara skall göra piloten. Detta är något som Kevin Smith diskuterade efter han hade gjort piloten för Reaper (ny serie på CW). Dock ser jag hursomhelst ohyggligt mycket fram emot serien.

 5. Hmm, ja Rodrigez är åtminstone ett betydligt bättre val än sopan Johnson. Nu måste jag bara se till att utöka biblioteket här hemma med resten av Preacher-böckerna, bara läst första än men den var helt klart värd pengarna… särskilt som det var på halva priset på utförsäljningen på Serie-boden här i ?rebro, serie-boden som dessvärre försvunnit nu

 6. Daniel: vilket är ett annat problem, nämligen att MSJ är en sämre författare än regissör. Han kan få vara associate producer. Det kan han klara av.

  Fredrik: och där ser jag ett annat problem. Tror du MSJ ser först och främst till reegissörens kvalité eller till hur stort namnet är? Jag är rädd att det blir mer Michael Bay än Peter Berg.

  Man skulle kunna ge regissörerna mer inflytande i ett sådant här tv-projekt än vad som är brukligt. Tänk som one-shots i serien där stilen går lite utanför vad den normalt sett är för att klargöra att det här händer vid sidan av handlingen.

 7. Nicklas: Visst är det ett problem. Jag är med dig där. Har bara sett Daredevil (biografversionen) och inte mycket talar för att något annat han gjort är särskilt bra. Jag har inget MSJ-sug om man säger så.

  Däremot finns det några här som proppsar för att man ska se Directors Cut av Daredevil. Den ska hålla högrekvalitet och kanske man dra slutsatsen att här har MSJ fått göra sin version.

  MSJ kan vi nog annars räkna med att han är en filmbolagsdocka. Vissa regissörer har inte så mycket ”regissörskapital” att de får göra SIN film. För många kockar = en jävla röra. Ska för många tycka till om en film så är jag rädd för att resultatet oftast blir pannkaka (se MSJ).

 8. Daniel: Amen ;)

  Rodriguez hade som sagt, varit väldigt väldigt välkommna nyheter. Han är en regissör som har vision så att det räcker (och blir över) och pondusen att få den förverkligad. Två saker som vilken regissör som måste ha.

  Nu håller jag tummarna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>