Oh yes, there will be blood

There will be blood

Ibland måste man ursäkta sig att vissa saker flyger förbi än. I detta fall är det promo-teasern för Paul Thomas Andersons There Will Be Blood. En film som är länge efterlängtad. PT Anderson har inte gjort en film sedan 2002 års Punch Drunk Love (om man inte räknar med ryktet att han spökregisserade Robert Altmans A Prairie Home Companion).

Promo-teasern kunde du se redan i juni. Jag skyller på att jag då bara hade en månad kvar till mitt bröllop och tänkte på andra saker.

Nedan inbakade teaser nådde mig när jag läste nyheten om den första affischen från filmen hos Slashfilm. En vacker affisch.

För några dagar sedan visades 20 minuter från filmen på Telluride Film Festival i Colorado och rykten säger att det är bland det bästa som visades på hela festivalen.

There Will Be Blood var planerad att ha premiär i november borta i staterna. Premiären är uppskjuten till den 26:e december, och då i begränsad spridning. Den 15:e februari har den svensk biopremiär.

Oh yes. Detta blir bra.

6 reaktion på “Oh yes, there will be blood

  1. Det såg ju bra ut, det var faktiskt jättelängesen man såg nånting av PT Anderson.

    Hmm… Vampyrer i västern, orginellt. Fast det finns ju också ”From dusk till dawn” och John Carpenter´s ”Vampires”. Fast det är mer i öknen, så jag vet inte om dem räknas som ”vampyrer i vilda västern”.

    För visst handlar den här filmen om vampyrer???

  2. Vadå vampyrer? Jag fick inte alls någon bild av vampyrer när jag såg trailern… Tycker mest den verkar handla om olja, girighet och någon pojke som tror att han kan hela folk?

  3. Nä det verkar röra sig om en hel del olja, titeln till trots – något säger mig att det är någon som skojar lite.

    Jag blev inte så tagen av trailern, men meriterna för regissören talar för att det blir sevärt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>