Officiellt: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

indy4.jpg
Tre av huvudena ser ut att vara ditsatta i ett dåligt Photoshopjobb. Shia LeBeouf, Steven Spielberg, Ray Winstone, Karen Ellen och Harrison Ford.

Nu är det officiellt. Titeln på den fjärde Indiana Jones-filmen blir Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Shia LeBeouf avslöjade titeln inatt under MTV Video Music Awards som sändes från Las Vegas. Detta är en av de 6 titlarna som det ryktades om för ett antal veckor sedan.

I rollerna syns bland annat Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LeBeouf, Ray Winstone och John Hurt. Steven Spielberg regisserar och den amerikanska premiären är satt till den 22 maj, 2008.

Läs mer om nyheten på den officiella siten.

8 reaktion på “Officiellt: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

  1. Conan: Jag hade hoppats att ingen skulle reagera på hans mustach, snarare t.o.m. tycka den var lite fyllig och Magnum-aktig. Shias ”täckning” är nämligen inte helt olik min egen (om jag struntar i att raka mig i 3 månader)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>