Trailertips (igen): Resident Evil Extinction

resevilex.jpg

Om den första trailern (som för övrigt kändes väldigt snodd från första Fallout-spelet, i alla fall inledningen) gav en varma, mysiga, känslor inför uppföljaren så borde den här bara göra en galen av längtan inför att sänka tänderna i ännu en filmhjärna. Lät det där ens i närheten av logiskt? Nä, jag trodde inte det heller – men jag är en sjuk sucker för postapokalyptiska saker.

Nu är det ju så att ettan var kanon men tvåan sög drakballe. Jag kan ändå inte låta bli att vara väldigt taggad inför trean. Här är en ny, lite mer actionfylld, trailer att gotta sig åt innan premiären – om en dryg vecka i staterna, den 5 oktober här i Svedala.

Hörde jag Björn hoppa högt i sin stol?

Se trailern

Update: Det finns ju en slafsigare, smaskigare, så kallad ”Redband”-trailer också, hittad på Terrorfeed. Den är alltså väldigt barnförbjuden, okej?

Se den trailern också

6 reaktion på “Trailertips (igen): Resident Evil Extinction

 1. Jag har varit torsk på tv-spelen sedan första delen kom till playstation i mitten av 90-talet, så filmerna kan lukta gammal bläckfisk, det spelar ingen roll. Måste. Om de sedan är sevärda tackar jag.

  Pepp? Jajamensan!

 2. Visst hoppade jag högt! Detta kommer ju bli suveränt. Förmodligen inte en bra film men ändå suveränt! Det finns inget bättre än stora övergivna städer!

  Förresten: nästa månad kommer Pestens tid på DVD. Gissa vem som förbokat ;) Post-apokalism regerar!

 3. Woops! Skulle stå att det där med zombies som jagar allt med ett hjärtslag över stora sanddyner känns förvånansvärt uppfräschande. Varför jag också ser fram emot Wesley Snipes Gallowwalker.

 4. verkar inte gå att kolla på trailern på Terrorfeed och den på nbc kommer jag inte ens fram till :-/
  Men Falloutvibbarna i första trailern fick mig att nästan göra i byxan, så det bådar ju gott.

 5. Mmmmmm

  Först shaun of the dead, en kärleks-komedi-zombie film. Sen 28 weeks later, där det för en gång skull inte är en små by som plötsligt blir attackerad utan den civiliserade världen (och militärmakten). Och nu en western-post-apokalyptisk-zombie film. Som faktiskt verkar riktigt nice. Lite på grund av att Milla är så god damn filmisk kanske.

  Jag gillar att de traditionella zombie filmerna faktiskt söker sig till nya genrer.

  Dock så tror jag fortfarande att originalet till dawn of the dead är min all time high favourite. Det är något med människor fast i köpcentrum som slår på min trumma.

  It’s wierd I know ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>