Michael Myers framgång föder en ny Jason Voorhees

jasonvoorhees.jpg

Rob Zombies re-boot av Halloween har gått riktigt bra på biograferna i staterna. På tre veckor har den spelat in 51 miljoner dolares varav 26 miljoner var under premiärhelgen. Kritikerna tycker dock den är så där.

Framgången för Michael Myers gör dock att en re-boot på Fredagen den 13:e-franchiset hamnar i snabbkassan. Rykten säger att Platinum Dunes, (produktionsbolaget bakom de senaste års Texas Chainsaw Massacre, The Amityville Horror, Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, The Hitcher) nu kontrakterat manusförfattarna Damian Shannon och Mark Swift. Shannon och Swift levererade känner du igen som författare till filmen Freddy vs. Jason.

ShockTillYouDrop har nyheten och kan ge lite mer kött på benen. Helena skrev om remaken för knappt ett år sedan.

En reaktion på “Michael Myers framgång föder en ny Jason Voorhees

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>