National Treasure 2 får hemsida

National Treasure 2

Jag gillade den första filmen och blev lite glad när det visade sig att det skulle komma en uppföljare. Under hösten har det lanserats en trailer, teaser poster och nu är det dax för en hemsida för filmen som fått namnet ”National Treasure: Book of Secrets”.

NT2: Book of Secrets är även denna gång regiserad av Jon Turteltau och även många av skådespelarna från den första filmen återkommer. Förutom Nicholas Cage finner vi både Diane Kruger och John Voight. I denna filmen så upptäcker Benjamin Franklin Gates (Cage karaktär) sanningen bakom mordet på Lincoln via en dagbok skriven av mördaren, John Wilkes Booth.

Jag hoppas verkligen att denna filmen är bättre än annat som Cage har skådespelat i under året. Tycker varken Next eller Ghost Rider var några höjdare.

Daniel har tidigare skrivit om bilder från inspelningen.

[Via Cinematical]

2 reaktion på “National Treasure 2 får hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>