Bloggywood – årets nättidskrift?

Bloggywood är nominerad till Årets Nättidskrift

Gårdagen kunde inte ha börjat bättre. På morgonen tillkännagavs det i ett pressmeddelande att Bloggywood, tillsammans med fem andra nättidskrifter, blivit nominerad till ?rets Nättidsskrift.

Priset kommer att delas ut samma kväll som Årets Kulturtidskrift utses ? den 28 september på Världskulturmuseet i Göteborg i samband med bokmässan ? av författaren och journalisten ?sa Linderborg.

De nominerade är:

Som grundare och redaktör sväller jag av stolthet. Nu tycker jag att redaktionen, gamla skribenter som nya, höjer hakan, rätar på ryggen och klappar sig själva på axeln. Alla har gjort ett helt fantastiskt jobb.

I mina ögon har vi redan vunnit.

10 reaktion på “Bloggywood – årets nättidskrift?

  1. Gratulerar till nominering! och dessutom passar jag på att slänga ut ett stort tack för god underhållning, information och stämmning här på bloggywood!

  2. David: Delorean, we wish. Pinigt värre det där. Men det är fixat nu! Känns skönt att man alltid kan lita på dig när det gäller sådana här saker. Det bästa är ju att jag stirrade på den meningen i säkert 5 minuter och tyckte inte riktigt formuleringen fungerade. Nu förstod jag varför. Vissa dagar är segare än andra…

  3. Om du är där så… *tinder* He, nämen vi har inget planerat ännu, hotellbaren på Elite Park Hotel är ju där ”allt” händer (dvs alla kända författare super) så där lär vi nog hänga i år också. Ska kolla upp utdelningsfesten!

  4. Pingback: Bloggywood är nominerat till ?rets Nättidskrift 2008! | Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>