Brad Pitt i Aronofsky The Fighter?

Brad Pitt i Snatch

Nyligen kom Darren Aronofsky‘s riktigt snygga The Fountain, men han ligger redan i startgroparna på nästa projekt. Det kommer att handla om boxaren Mickey Ward spelad av Mark Wahlberg och dennes smått osannolika väg till lättviktstiteln. Brad Pitt kommer tydligen att ta över den roll som Matt Damon först var tänkt till. Att spela Mickey’s halvbror Dicky Eklund. Matt Damon har för många projekt på gång och hinner tydligen inte med ytterliggare ett.

Wahlberg ligger tydligen redan i stenhård träning inför filmen som Paramount hoppas kommer i produktion under 2008. Scott Silver som skrev 8 Mile arbetar just nu med ett utkast till ett manus.

Det var tänkt att Pitt och Aronofsky skulle arbetat ihop i The Fountain, men Pitt lämnade projektet och Aronofsky valde Hugh Jackman i huvudrollen.

[Via: Variety]

8 reaktion på “Brad Pitt i Aronofsky The Fighter?

  1. Jag tror det när jag ser det. Tror inte Aronofsky och Pitt kommer jobba ihop igen. Darren Aronofsky verkade väl rätt besviken på att Pitt lämnade The Fountain.

  2. Det lät konstigt. Jag har fått uppfattningen av att Pitt och Aronofsky inte skildes som särskilt goda vänner efter The Fountain.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>