Giovanni Ribisi i Avatar

ribisi.jpg
Ribisi i den härliga Sky Captain and the World of Tomorrow.

Vi har lärt oss att älska honom, även om han oftast spelar på den där tjocka strängen ”aningens speciell, lite tom i blicken” på sin kompetenslyra när vi ser honom. Giovanni Ribisi är nu klar för att medverka i James Camerons Avatar. ?kar mitt pepp något i alla fall.

Produktionen av Avatar pågår för fullt och filmen kommer att se ljuset i maj 2009 (Nio! Som i nästnästa år!). Ribisi gör bland annat Sigourney Weaver, Michelle Rodrigues och Zoe Saldana sällskap i rollistan.

Via Empire

2 reaktion på “Giovanni Ribisi i Avatar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>