Hur ser Halo ut som film?

Halo som film

Det var tidigare en hel del snack om filmatiseringen av tv-spelet Halo. Med Peter Jackson som producent så var produktionen på god väg tills filmbolagen drog sig ur. Reklammakaren Neill Blomkamp (mest känd för sin Citroen-reklam a la Transfomers) är mannen som är kontrakterad att regissera filmen baserad på ett manus av Alex Garland. Projektet verkar nu gå på sparlåga, kanske kan dessa korta promotionklipp sätta fart på projektet?

Niell Blomkamp har nu skapat tre stycken promotionklipp inför lanseringen av Halo 3 till Xbox 360. Live-Action och en del cgi. ?r du sugen på att se hur Halo gör som film, ta en titt här.

5 reaktion på “Hur ser Halo ut som film?

  1. ?ven om jag verkligen gillar Neill’s reklamfilmer så var jag lite tveksam till de första två Halo-klippen, men det tredje som låg på Discovery Channel var riktigt coolt. Vet bara inte om jag tycker att cinéma vérité stilen passar för en långfilm. Med snyggare kameravinklar, mer depth of field och color grading så kan det nog bli riktigt bra.

  2. ?LSKAR hur han lyckas få en doku-realism på de mest far stretched sci-fi sakerna någonsin skådade. OM det någonsin blir en Halo film med Niell bakom rodert så kan de räkna med att jag tältar utanför bion!

  3. Pingback: Peter Jackson stödjer District 9 på Comic Con - Bloggywood

  4. Lessen men jag läste nyss dehär och det är inte så bra nyheter ”Producenten Peter Jackson ledde projektet att göra en spelfilm baserad på tv-spelet Halo. Då Neill Blomkamp tidigare hade regisserat ett antal korta trailers för Halo 3 så fick han uppgiften att regissera spelfilmen. När Halo-projektet föll isär erbjöd Jackson 30 miljoner dollar till Blomkamp att göra vad han ville med – resultatet blev District 9.” Men de är en bra film. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>