Men hallå personalen!

Vad fasiken är det som händer kanske ni frågar er själva? Blev vi sura för att vi inte vann ?rets Nättidskrift och har lagt ned allting? Well. Så är verkligen inte fallet. Bloggywood blev avstängda från webbhotellet i mitten av förra veckan (pga belastning) och jag har jagat ett nytt (lite dyrare, lite mer service, en hel del mer bandbredd).

Fokus har alltså legat på att leta webbhotell och förbereda ”den stora flytten” (Aka: Hur jag lärde mig att riva loss hår från hårbotten och hur Patrik fick databas-magsår) istället för att skriva en massa.

Går allting som planerat så flyttar vi in i det nya palatset i början av den kommande veckan. Håll ut, för det blir jävligt fräscht!

//Daniel

2 reaktion på “Men hallå personalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>