Foton: I am Legend och Mummy 3

I am Legend

Det har kommit lite nya bilder för filmerna I am Legend och Mumien 3. Jag ser fram emot I am Legend då jag verkligen gillade trailern. Mumien 3 vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig av. Den första var underhållande, men den andra var inte mycket att hänga i granen.

Det är Rob Cohen som sitter i stolen för The Mummy 3: Tomb of the Dragon Emperor och det är tydligen han som har publicerat bilderna på skådespelarna, inklusive en med Maria Bello som ”nya” Evelyn. Någon som vet vad Rachel Weisz jobbar med då hon inte repriserar sin roll?

Läs hela inlägget för att se alla bilderna.

[ Via /Film: I am Legend; Mummy 3 ]


I am Legend:
i am Legend

I am Legend

I am Legend

I am Legend

The Mummy 3: Tomb of the Dragon Emperor:
Mummy 3

Mummy 3

Mummy 3

6 reaktion på “Foton: I am Legend och Mummy 3

  1. Jag förstår inte varför filmproducenter mfl fortsätter och producerar film när halv skådespelardelen inte vill vara med i en uppföljare. Verk ju även som om Arnold Vosloo inte repriserar sin roll som mumien.
    Efter detta kommer väl The Rick O’Connell Chronicles eller något sådant då endast Brendan Fraser är den som vill då han inte gjort någon bra film sedan den första mumien-filmen.

  2. Patrik: Nu är du väl lite elak? Jag gillade Bedazzled och The Quiet American som han gjorde efter första mumien…

    Det händer fortfarande att jag tänker tillbaka och skrattar lite gott för mig själv när Brendan snackar flyttande spanska och har knarkbaronfrisyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>