Indiana Jones och de stula bilderna

Logo Indiana Jones 4

Flertalet filmsidor rapporterat att det har skett en stöld på området för inspelningen av nya Indiana Jones. Det talas om att det är 2,500 produktionsbilder (dessa inkluderar närbilder på rekvisita så som bland annat just ”the Crystal skulls” och andra bilder som visar handlingen), den 400 sidor stora produktionsbudgeten och kanske även manus och några hårddiskar.

Tjuven försökte sälja stöldgodset till några underhålllningshemsidor för $2000. Undra vilken skada det gör på filmproduktionen om all information läcker ut på Internet? Om man läser Neil’s postning på Film School Rejects, som /Film rekommenderar. Så får man reda på att filmcommunityn hjälp både Paramount och FBi för att få fast tjuven. Vilket skedde i Los Angeles på tisdags eftermiddagen.

/Film listar flera olika hemsidor som tar upp stölden. Länkarna till dessa hittar ni om ni läser vidare.

[ Via /Film ]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>