David Hasselhoff vs. Jätteorm

Don?t hassel the Hoff

Nyheter om David Hasselhoff? Bloggywood slänger sig likt hungriga hyenor över sådant. I detta fall så är det en riktigt smaskig nyhet. En nyhet som vi kan låta oss tillbaka, skratta och slå oss på knät över.

Enligt Moviehole så ska två stycken uppföljare komma till Anaconda-serien, och ingen mindre än The Hoff ska medverka. Filmerna kommer att spelas in back-to-back och går(överraskning!) direkt till dvd.

Regisserar gör Don E. FauntLeRoy som här senast gjorde direkt till dvd-filmen Urban Justice med Steven Seagal.

Ska vi försöka samla på oss lite kreativa idéer på hur Hoffen kan döda gigantiska ormar och skicka dem till manusförfattaren? Två filmer ska ju trots allt fyllas med Hoff vs. Anaconda-våld.

5 reaktion på “David Hasselhoff vs. Jätteorm

  1. Första Anaconda var ju en av filmhistoriens värsta filmer. Att det är en Seagal-regissör bakom spakarna gör ju inte direkt saken bättre… Men med Hoff kanske det kan blir nåt! ;)
    En av mördarmetoderna bör ju i vilket fall inkludera bröstmuskelskjutningen han kör i Spongebob Squarepants-filmen. Plus dunka ormstackare med Baywatch-flytdunk…Kit från Knightrider funkar ju också rätt bra att döda saker med

  2. Okej, nu är det pretty obvious att den här rullen kommer att stinka.
    Inte på grund av ”Hoffan”, utan på grund av regissören.

    Om han har gjort en Seagal-rulle så ser framtiden inte ljust ut, faktum är att om man gör en Seagal-rulle så har man ingen framtid ett dugg.

    Tycker nästan att han som gjorde ”Bubba Ho-Tep” skulle ha regisserat, för då kunde ”The Hoff” ha fått en ny kultstatus-start. Ungefär som med Bruce Campbell, fast han har alltid varit en kult ikon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>