Posters för John Rambo, 10,000 BC, Iron Man och Bee Movie

John Rambo Wide

Förra veckan ”landade” det några nya posters. Roland Emmerich?s 10,000 BC, Bee Movie, en teaserposter för Iron Man och vad som tyvär inte är en teaserposter till John Rambo.

Poster för John Rambo är tydligen skapad av Dennis på Filmz.ru, som reklam i en fransk tidning. Lite synd då jag gillar enklare posters utan en massa kladd (Därför valde jag den som bild för inlägget). Vad tycker ni?

Personligen är det väl mest Iron Man och Bee Movie som känns intressant. Roland Emmerich brukar kunna fixa en bra ”popcornaction”. En film man gärna demonstrerar sin hemmabio med. Rambo-filmerna har aldrig riktigt tilltalat mig, men säker finns det någon där ute som är ett stort Rambo-fan. :)

Se affischerna genom att läsa resten av inlägget.

Via: /Film

Nya John Rabo Postern?

Bee Movie Poster

Postern till 10,000 BC

Iron Man Teaserposter

En reaktion på “Posters för John Rambo, 10,000 BC, Iron Man och Bee Movie

  1. ”Honey just got funny” på Bee Movie må vara en av de kassare slogans jag hört :D
    Iron Man-postern var snygg, men det känns som det utseendet är ett ganska välanvänt koncept nu för tiden.

    10,000 BC ger åtminstone mig goda vibbar sett till poster. Och en action (förmodar jag, det är ju ändå Emmerich) bland mammutar måste man ju se fram emot.
    Rambo har jag ingen större åsikt om däremot..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>