På besök på inspelningen av Indy 4

Första bilden från Indy 4

Steven Spielberg har nyligen bjudit in en mindre grupp av online-skribenter som tack för att dom hjälpt till att återbörda de stulna bilderna. Mötet var bokat av Spielberg själv och dom har frågat honom om Indiana’s framtid och även kring samarbetet med Peter Jackson kring Tintin.

Spielberg bekräftar många utav de frågor som ställs. Tintin kommer att spelas in i en motion capture studio under 30 dagar. Steven sköter en av filmerna, Jackson den andra. Den tredje är inte bestämt ännu. Kanske tar dom in ytterligare en regissör eller så kanske Steven och Jackson regisserar den ihop.

Det bekräftas också att John Williams (kompositör) and Drew Struzan (poster artist) arbetar på Kingdom of the Crystal Skull.

Spielberg skojar lite kring att hans vän George Lucas försökte övertala honom att filma Indy 4 helt digitalt, men det ville han inte. Han fortsätter att berätta att han säkert är den sista personen i Hollywood som fortfarande klipper sina filmer i negativen. Han har ännu inte använt Avid för att editera. Så kommer det även att vara fram till Tintin.

?ven Transformers 2 nämns i förbifarten.

Mycket mer än detta tas upp. Läs hela genomgången på SlashFilm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>