Trailertips: Jumper

Jumper Logo
Jag har inte brytt mig speciellt mycket kring filmen Jumper, mest tror jag på grund av att Hayden Christensen har huvudrollen. Jag vet inte om jag är supernöjd med honom i Star Wars.

Jumper is an epic sci-fi action film starring Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson and Samuel L. Jackson. Set in the future, Jumper is about a race of people called Jumpers who have the ability to teleport, and another ancient race who are out to kill them all.

Trailern finns på IGN, via SlashFilm.

4 reaktion på “Trailertips: Jumper

  1. Hm. Den här filmen kommer från ingenstans. Har missat den helt.

    Trailern verkar lovande. Gillar tempot och det ser snyggt ut. Kul att se Jamie Bell. Jag har (ännu) inget emot Hayden, gillade honom i Shattered Glass.

  2. Jag har stött på den tidigare. Men lade inte så mycket uppmärksamhet på den då de mest var Hayden som diskuterades. Den har ju nadra bra skådisar och trailern får den iaf att verka som något man kommer att titta på.

  3. Ok, men jag vet att jag INTE är supernöjd med Hayden Christensen i Star Wars. Jag har därför komplett och totalt ignorerat allt som har med honom att göra.

    (Vilket är en stor fet lögn eftersom jag här och nu skriver en kommentar om karln.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>